Stallbrödernas snaps-CD

 

1974 invaldes en på den tiden ung och talangfull banktjänsteman och trumslagare, REIMERS EKBERG, in i Sällskapet. Reimers jobbade dessutom med Casinogänget under den här perioden.

Några år senare frågade Reimers den dåvarande Överste Hovstallmästaren, Gösta Bernhard, om man kunde tänka sig några andra snaps­visor än de tre man alltid sjöng på Stallbrödernas möten! Bernhard svarade blixtsnabbt; "skriv själv då för h-vete" och på den vägen är vi.

Reimers har sedan dess skrivit en rad nya snapsvisor med "knorr" som vi med glädje sjungit under årens lopp. Det blir ju inte sämre av att några av landets mest begåvade och älskade underhållare och artister, som dessutom är trogna fålar i Sällskapet, framför dessa visor med bravur på denna CD.

40 snapsvisor på en CD och sex sånghäften med Reimers texter ingår i paketet. Allt detta till det facila priset av 180:- inklusive frakt!

Kan festen bli gladare?

Beställ Reimersnubbar genom att maila Martin Johnsson på adressen fodermarsken@stallbroderna.se eller ring honom på 08-36 20 04, 0708-43 35 85

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2011 Sällskapet stallbröderna - powered by C2MS